Berry Alloc Chic Kaneel Eik

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €21,20 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Berry Alloc Chic Kaneel Eik

De BerryAlloc Chic laminaat vloer is verkrijgbaar in 6 decoren. Deze modellen zijn haast niet te onderscheiden van een massief houten parketvloer. De BerryAlloc Chic laminaat vloer is niet alleen sfeervol, maar zorgt ook, door de vier groeven om de smalle planken, voor een rustige ruime indruk in de woonruimte. De tinten zijn licht en zacht, waardoor ze makkelijk gecombineerd kunnen worden met elk interieur. De planken zijn antistatisch en hebben een fijne, voelbare structuur. De planken creëren ruimte in uw vertrek vanwege de afmetingen. Een plank is 128.8 centimeterm lang, 15.2 centimeter breed en 8 millimeter dik.

 

Klik laminaat

De BerryAlloc Chic laminaat vloer is makkelijk te leggen vanwege het Best Loc X-Treme kliksysteem. Voor de installatie van de BerryAlloc Chic laminaat vloer zijn gereedschappen zoals een hamer of een tapblok niet nodig. Op deze manier gaat de installatie veel sneller, waardoor u veel tijd bespaart. Deze collectie is perfect te combineren met vloerverwarming en is leverbaar met bijpassende plinten.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van BerryAlloc Chic is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw BerryAlloc Chic laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de BerryAlloc Chic laminaat vloer vakkundig geïnstalleerd. Een BerryAlloc Chic laminaat vloer is voorzien van een Best Loc X-treme kliksysteem, waardoor u er ook voor kunt kiezen om de vloer zelf te installeren. Met dit kliksysteem bespaart u tot 30% tijd. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw BerryAlloc Chic laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting plank: 128.8x15.2cm
 • Slijtageklasse: AC4
 • Gebruiksklasse consumenten: 23 zwaar woongebruik
 • Gebruiksklasse project: 32 - normaal project gebruik
 • Aantal zijden V-groef: 4V
 • Garantie Woongebruik (jaren): > 25 jaar
 • Oppervlakte structuur: Ja
 • Totaaldikte (mm): 8
 • Aantal panelen / stuks per pak: 9 (1.77m² per pak)
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Clickverbinding: Ja

Liever de vloer eerst in het echt zien? Maak een afspraak voor in de showroom of vraag hier uw gratis staal aan.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen