Berry Alloc Glorious Luxe Cracke XL Light Natural

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €29,66 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Berry Alloc Glorious Luxe Cracke XL Light Natural

Zoek je een impressionante vloer? Zoek niet langer. Glorious Luxe heeft de diepste houtstructuren in de extra lange planken. Hier zie je het verschil met parket niet meer.

De planken kunnen gecombineerd worden met de Glorious XL en Glorious Small collecties om verschillende breedtes in eenzelfde kleur in je vloer te hebben. Dit brengt het extra natuurlijke effect in je huis.

De laminaat vloeren van de BerryAlloc Luxe collectie doet met de mooie decoren haar naam eer aan. De uitstraling van de BerryAlloc Glorious laminaat vloer straalt sfeer, warmte en elegantie uit. Dit heeft te maken met de lange en brede planken met 4 mooi afgewerkte groeven aan alle zijden van de plank. De nerven zijn geaccentueerd, door deze afwerking lijkt de vloer op een massieve parketvloer. De 9 mm dikke plank zorgt voor een optimale geluiddempend resultaat.

 

Klik laminaat

De BerryAlloc Glorious laminaat vloer is makkelijk te leggen vanwege het 5G LOC kliksysteem. Voor de installatie van de BerryAlloc Glorious laminaat vloer is een installatievideo gemaakt welke u hieronder kan bekijken. Deze collectie is perfect te combineren met vloerverwarming en is leverbaar met bijpassende plinten.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van BerryAlloc Glorious is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw BerryAlloc Glorious laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de BerryAlloc Glorious laminaat vloer vakkundig geïnstalleerd. Een BerryAlloc Glorious laminaat vloer is voorzien van een 5G LOC kliksysteem, waardoor u er ook voor kunt kiezen om de vloer zelf te installeren. Met dit kliksysteem bespaart u tot 30% tijd. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw BerryAlloc Glorious laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting plank: 203,8 x 19 cm
 • Slijtageklasse: AC4
 • Gebruiksklasse consumenten: 23 zwaar woongebruik
 • Gebruiksklasse project: 32 - normaal project gebruik
 • Aantal zijden V-groef: 4V
 • Garantie Woongebruik (jaren): levenslang
 • Oppervlakte structuur: Ja
 • Totaaldikte (mm): 9
 • Aantal panelen / stuks per pak: 5 (1,94 m² per pak)
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Clickverbinding: Ja

Liever de vloer eerst in het echt zien? Maak een afspraak voor in de showroom of vraag hier uw gratis staal aan.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen