LayRed PVC vloer van Moduleo

De LayRed pvc vloer is een zeer robuuste vloer. De pvc vloer is waterbestendig en is in alle ruimtes toepasbaar. De LayRed is zeer stabiel en in alle weer en temperatuur omstandigheden te gebruiken. De pvc vloer is opgebouwd uit maar liefs 12 lagen wat dit een zeer stabiele plank maakt. Dankzij de opbouw is de pvc vloer geschikt voor ongelijkmatige ondergronden en is indruk ongevoelig. Dit maakt dat u niet snel hoeft te vrezen voor een afdruk van bijvoorbeeld een stoel of tafelpoot in de pvc vloer. Ook het voorbewerken van de ondergrond is in veel gevallen onnodig. De LayRed pvc vloer is door toedoen van de geïntegreerde ondervloer zeer geluiddempend wat het woongenot voor zowel u zelf als voor uw buren bevorderd. Niet alleen het contact geluid naar de buren maar ook het loop geluid is hierdoor strek gereduceerd. 

Pagina 1 van 2

Layred pvc vloeren

LayRed is de rigide pvc-vloer van Moduleo, ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meerlagige vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil.

LayRed kan elke uitdaging aan en verrast met een opvallend rood accent.

 

STERK, MAAR ZACHT EN STIL

LayRed telt 12 lagen die samen de sterkte, het comfort, het design en de prestaties van de vloeroplossing bepalen. Twaalf lagen die één product vormen met een uitzonderlijk duurzaam karakter.

 

PRACHTIGE DESIGNS

LayRed voelt niet alleen heel natuurlijk aan, de pvc vloer ziet er ook zo uit. De LayRed-collectie bestaat uit 31 knappe dessins, van eikenhout tot natuursteen. Waar die inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En niets is aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëftextuur geven de vloeren hun authentieke, natuurlijke look.

 

COMFORT

Je staat op de sterke eigenschappen van rigide pvc-vloeren maar je bent niet bereid om in te leveren op comfort?

Hoeft ook niet. Een LayRed pvc-vloer voelt zacht en warm onder de voeten. De veerkrachtige laag en geïntegreerde ondervloer garanderen perfect akoestisch comfort: geen gekraak of vervelende klikgeluiden als je over de vloer loopt. Daarnaast vermindert LayRed ook het transmissiegeluid. Wat comfort betreft, geeft LayRed al zijn concurrenten het nakijken.

 

STERK EN STABIEL

Grote ramen laten je volop genieten van natuurlijk licht. Een keerzijde zijn de temperatuurschommelingen in huis, maar daar heeft LayRed geen problemen mee. De vloer blijft in alle temperatuuromstandigheden dimensioneel stabiel. Warmte en koude hebben geen vat op de vorm van de vloer.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten zitten klaar om u te helpen.