Quik Step Arte UF 1246 beton gepolijst natuur

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €40,76 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Arte UF 1246 beton gepolijst natuur klik laminaat

 

De laminaatvloeren van de Quick step Arte collectie bestaan uit grote vierkante laminaat tegels van 624 mm met een voelbare oppervlakte structuur en een subtiele V-voeg alle zijde van de laminaat tegel. De fijne V-voeg en de unieke look zorgt voor een mooie combinatie tussen duurzaamheid en voordelen van tegellaminaat en de charme van een originele vloer. De structuur van de beschermende toplaag loopt gelijk met het patroon en houtnerven op het laminaat wat een natuurgetrouwe uitstraling garandeert. De Quick step Arte collectie bestaat uit hout, marmer en beton decoren, hierdoor zijn ze geschikt voor alle ruimtes in uw woning.

De laminaat vloeren van de Quick step Arte zijn al jarenlang een vast onderdeel van de succesvolle collectie. Nieuw van Quick step is de Scratch Guard technologie dat de toplaag van Quick step Arte laminaat krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag. Dit zorgt niet alleen voor een vloer die beter bestand is tegen krassen, maar ook zal de kleurechtheid van deze Quick step Arte laminaatvloer niet veranderen bij blootstelling aan zonlicht. Kwaliteit en duurzaamheid worden hiermee nogmaals onderstreept.

De Quickstep Arte collectie is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. Door de vrijwel egale en naadloze verbinding, helpt het Uniclic kliksysteem om de vloer schoon te houden.

Technische specificaties

  • Rondom subtiel afgewerkt met V-groef
  • Afmeting: 624mm x 624mm
  • Dikte: 9,5mm
  • Inhoud pak: 1,558 m²
  • Klasse 32, geschikt voor intensief woongebruik.
  • 25 jaar fabrieksgarantie

 

Heeft u vloerverwarming? 

Ook dit kan goed in combinatie met een Quick step Arte laminaatvloer. Belangrijk is dat u de juiste ondervloer kiest die past bij uw situatie. Zorg ervoor dat de ondervloer die u kiest een zo laag mogelijke warmteweerstand heeft. Ontdek de beste ondervloer voor u op onze ondervloeren pagina. 

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van Quick Step is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Arte laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de Quick step Arte laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick step Arte laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem. Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw Quick Step Arte laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen