Quik Step Classic CLM1291 Eik wit gebleekt

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €17,95 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Classic Eik wit gebleekt klik laminaat

De laminaatvloer van de Quick step Classic laminaat collectie is de meest verkochte lijn van het Belgische laminaat merk. Deze betaalbare Quick step laminaatvloeren zijn door de combinatie van een kwalitatief hoogwaardige 8 mm dikke plank en vlakke vloeren uitgegroeid tot populaire dessins. De Quick step Classic collectie bestaat uit een grote hoeveelheid kleuren, structuur en uitstraling. De Quick step Classic laminaatvloer komt uit een assortiment van liefst 16 kleurdecors. Allen met een eigen structuur, kleur en beleving. De Quick step Classic laminaat planken zijn voorzien van verschillende matte en zijde afwerkingen met afwisselend vlakke en Impression voegen. Bij een Impression voeg,  wordt het effect van de planken op subtiele wijze benadrukt. U kunt dan denken aan een dunne lijn aan de zijden van de plank welke voorzien is van een wat donkerdere kleur dan het eigenlijke decor. De planken zijn dan onderling beter van elkaar te onderscheiden waardoor er wat meer een planken effect ontstaat.
Elke Quick step classic vloer is behandeld waardoor deze antistatisch is. Hierdoor is de Quick step classic vloer zeer eenvoudig schoon te houden.
Met de Quick step Classic laminaatvloer creëert u een warme en sfeervolle omgeving in huis. Quick step Classic laminaat is tot 10 keer krasbestendiger door de speciale technologie genaamd Scratch Guard en daardoor uiterst geschikt voor intensief belopen ruimtes in huis zoals de woonkamer of keuken. De kleurechtheid van de Quick step Classic laminaatvloer veranderd niet bij blootstelling aan zonlicht, waardoor kwaliteit en duurzaamheid hiermee nogmaals worden onderstreept. De Quick step Classic vloer is prima geschikt voor hedendaagse vloerverwarmingssystemen en
is makkelijk te leggen door iedere doe-het-zelf'er met het uniclic kliksysteem.
Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina.
Quickstep levert alle muurplinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1200 x 190  mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 7
  • Inhoud per doos: 1.596 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4V Rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Heeft u vloerverwarming? 

Ook dit kan goed in combinatie met een Quick step Classic laminaatvloer. Belangrijk is dat u de juiste ondervloer kiest die past bij uw situatie. Zorg ervoor dat de ondervloer die u kiest een zo laag mogelijke warmteweerstand heeft. Ontdek de beste ondervloer voor u op onze ondervloeren pagina. 

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van Quick Step is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Classic laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt deze laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick step Classic laminaatvloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem.

Bestel nu uw Quick Step Classic laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen