Quik Step Creo CR3179 Lichte eik Tennessee

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €15,27 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Creo Lichte eik Tennessee klik laminaat

 

De laminaat vloeren van de Quick step Creo collectie zijn een mooi voorbeeld van een betaalbare laminaatvloer en kwaliteit met een tijdloos karakter. De Quick step Creo laminaat collectie bevat prachtige decoren van A-kwaliteit. De Quick step Creo collectie biedt u een divers aantal decoren zoals Frans Eiken, Bruine Eik, Lichte Eik of Grijze Eik. Allen met een eigen voelbare (hout)structuur, kleur en beleving. De Quick Step Creo collectie is voordelig, dankzij de 7 mm dikke planken zonder V-groef, waardoor schoonmaken van uw laminaatvloer een stuk eenvoudiger en hygiënischer wordt. Door de gesloten oppervlakte kunnen bacteriën zich namelijk niet nestelen. Quick step Creo laminaat is tot 10 keer krasbestendiger door de speciale technologie genaamd Scratch Guard en daardoor uiterst geschikt voor intensief belopen ruimtes in huis zoals de woonkamer of keuken. Scratch Guard zorgt voor de ultra beschermende toplaag. Dit wil zeggen dat deze planken langer mee gaan dan het gemiddelde laminaat en de kleurechtheid van de Creo laminaatvloer niet zal veranderen bij blootstelling aan zonlicht. In combinatie met het makkelijke Uniclic kliksysteem zijn deze Creo laminaat planken uitgegroeid tot uiterst populaire Quick Step laminaatvloeren.

De Quick step Creo laminaat vloer is geschikt voor hedendaagse vloerverwarming. Kies wel voor een ondervloer die past jouw situatie! Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina.
Quickstep levert alle muurplinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1200 x 190 mm
  • Dikte: 7 mm
  • Planken per pak: 8
  • Inhoud per doos: 1.824 m²
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 20 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaatvloer van Quick step Creo is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw Quick step Creo laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw Quick step Creo vloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Creo laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de Quick Step Creo laminaat vloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick Step Creo laminaat vloer is voorzien van een kliksysteem, waardoor u er ook voor kunt kiezen om de vloer zelf te installeren. Met dit kliksysteem bespaart u een hoop tijd. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw Quick Step Creo laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen