Quik Step Eligna EL3578 Riva eik naturel

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €22,20 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Eligna Riva eik naturel klik laminaat

 

De laminaatvloeren van de Quick step Eligna collectie met de afmeting 1380 x 156 x 8 mm is een sfeervolle vloer met warme natuurlijke houtstructuren in de toplaag. Door deze structuren zijn de Quick step Eligna laminaatvloeren moeilijk te onderscheiden van een echte parketvloer. De voelbare houtstructuur in de toplaag versterkt dit echte houtgevoel. De uiterst betaalbare Quick step Eligna laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en houtsoorten als Caribisch Eiken, Merbau of Wengé. Allen met een eigen karakter en beleving. De Quick step Eligna laminaatvloeren zijn voorzien van een waterbestendige coating, waardoor deze collectie ook toepasbaar is in uw badkamer. De vloeren van de Quick step Eligna collectie zijn verkrijgbaar in 2 breedtes. De Quick step Eligna Wide laminaatvloer heeft in tegenstelling tot de Quick step Eligna, met de afmeting van 1380 x 190 x 8 mm, een bredere plank waarmee de laminaatvloer ruimte schept. Door het ontbreken van een groef in het Quickstep Eligna laminaat ontstaat een vlak vloeroppervlak die zorgdraagt voor een moderne uitstraling. Doordat er een vlak vloeroppervlak ontstaat bij dit Quick Step laminaat is de vloer makkelijker schoon te houden. De Quick step Eligna laminaatvloeren zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en door de speciale Scratch Guard technologie, die zorgt voor een ultra beschermende toplaag, zijn ze tot wel 10 keer krasbestendiger. De kleurechtheid van de Quick step Eligna laminaatvloer veranderd niet bij blootstelling aan zonlicht, waardoor kwaliteit en duurzaamheid hiermee nogmaals worden onderstreept.

De Quick step Eligna vloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem. Dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan elk ander kliksysteem. Door de vrijwel egale en naadloze verbinding, helpt het Uniclic kliksysteem om de vloer schoon te houden.

Mocht u bang zijn voor koude voeten in de winter? De Quick step Eligna laminaatvloer is bruikbaar in combinatie met vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quickstep levert alle muur en platte plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaatvloer van Quick step Eligna is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw Quick step Eligna laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw Quick step Eligna vloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Eligna laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de Quick Step Eligna laminaat vloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick Step Eligna laminaat vloer is voorzien van een kliksysteem, waardoor u er ook voor kunt kiezen om de vloer zelf te installeren. Met dit kliksysteem bespaart u een hoop tijd. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw Quick Step Eligna laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1380 x 156  mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 8
  • Inhoud per doos: 1.722 m²
  • Aantal zijden V-groef: 0
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen