Quik Step Eligna Wide UW1542 Reclaimed kastanje donker

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €24,99 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Eligna Wide Reclaimed kastanje donker Klik laminaat

De laminaatvloeren van de Quick step Eligna Wide collectie met de afmeting 1380 x 190 x 8 mm is een sfeervolle vloer met warme natuurlijke houtstructuren in de toplaag. Door deze structuren zijn de Quick step Eligna Wide laminaatvloeren moeilijk te onderscheiden van een echte parketvloer. De voelbare houtstructuur in de toplaag versterkt dit echte houtgevoel.
De uiterst betaalbare Quick step Eligna Wide laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en houtsoorten als Caribisch Eik donker, Morning eik licht of eik wit geolied. Allen met een eigen karakter en beleving. De vloeren van de Quick step Eligna collectie zijn verkrijgbaar in 2 breedtes. De Quick step Eligna laminaatvloer heeft, in tegenstelling tot de Quick step Eligna Wide collectie, een smallere plank met de afmeting van 1380 x 156 x 8 mm. Door het ontbreken van een groef in het Quickstep Eligna Wide laminaat ontstaat een vlak vloeroppervlak die zorgdraagt voor een moderne uitstraling. Doordat er een vlak vloeroppervlak ontstaat bij dit Quick Step laminaat is de vloer makkelijker schoon te houden. De Quick step Eligna Wide laminaatvloeren zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en door de speciale Scratch Guard technologie, die zorgt voor een ultra beschermende toplaag, zijn ze tot wel 10 keer krasbestendiger. De kleurechtheid van de Quick step Eligna Wide laminaatvloer veranderd niet bij blootstelling aan zonlicht, waardoor kwaliteit en duurzaamheid hiermee nogmaals worden onderstreept.

De Quick step Eligna Wide vloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem. Dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan elk ander kliksysteem. Door de vrijwel egale en naadloze verbinding, helpt het Uniclic kliksysteem om de vloer schoon te houden.

Mocht u bang zijn voor koude voeten in de winter? De Quick step Eligna Wide laminaatvloer is bruikbaar in combinatie met vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.
Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quickstep levert alle muur en platte plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1380 x 190  mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 7
  • Inhoud per doos: 1.835 m²
  • Aantal zijden V-groef: 0
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaatvloer van Quick step Eligna Wide is door de speciale Scratch Guard technologie, die zorgt voor een ultra beschermende toplaag, tot wel 10 keer krasbestendiger. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Classic laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt deze Quick step Eligna Wide laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick step Eligna Wide laminaatvloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem

Bestel nu uw Quick step Eligna Wide laminaat eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen