Quik Step Elite UE1388 Oude eik grijs

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €27,78 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Elite Oude eik grijs klik laminaat

Zoekt u een langere laminaatplank met de uitstraling van een luxe eiken parketvloer dan is de collectie van de Quick step Elite laminaatvloeren een goede keus. De Elite serie laminaat van Quick step met de afmeting 1380 x 156 x 8mm heeft een subtiele randafwerking met een microgroef aan 4 zijden die de randen per plank sfeervol benadrukken. Deze afwerking zorgt voor een mooie overgang tussen de vloerpanelen. Dit geeft de Quick step Elite laminaatvloer niet alleen de uitstraling van een luxe eiken vloer, maar ook de levensechte voelbare beleving.
De Quick step Elite laminaatvloer is verkrijgbaar in verschillende decors, waardoor je makkelijk donkere of juist lichte meubelen zou kunnen combineren met de decors van Quick step Elite. De Quick step Elite is tot 10 keer krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat, door de Scratch Guard anti kras laag. Dit is een ultra-beschermende toplaag. De kleurechtheid van de Quick step Elite laminaatvloer veranderd niet bij blootstelling aan zonlicht. Door de kwaliteit en duurzaamheid van de Quickstep Elite kliklaminaat, kunt u hier jarenlang van genieten. De Quick step Elite laminaatvloer is uitermate geschikt voor belopen vertrekken zoals uw woonkamer of de keuken. En vanwege de Quick step Mastercore, een speciale HDF-plaat, is de vloer ook nog eens in hoge mate bestand tegen hoge hakken. Quick step Elite is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan elk ander kliksysteem. Door de vrijwel egale en naadloze verbinding, helpt het Uniclic kliksysteem het laminaat oppervlak verzegelen tegen vuil en bacteriën. De Quick step Elite laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies voor een ondervloer met een zo laag mogelijke warmteweerstand.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quickstep levert alle muur en platte plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1380 x 156  mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 8
  • Inhoud per doos: 1.722 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4V Rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Heeft u vloerverwarming? 

Ook dit kan goed in combinatie met een Quick step Elite laminaatvloer. Belangrijk is dat u de juiste ondervloer kiest die past bij uw situatie. Zorg ervoor dat de ondervloer die u kiest een zo laag mogelijke warmteweerstand heeft. Ontdek de beste ondervloer voor u op onze ondervloeren pagina. 

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van Quick Step is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Classic laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Quick step Elite  laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick step Elite laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem

Bestel nu uw Quick step Elite laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen