Quik Step Exquisa EXQ1555 Keramiek donker

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €27,78 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Exquisa Keramiek donker klik laminaat

De laminaatvloeren van de Quick step Exquisa tegelcollectie hebben een bijzondere toplaag die volledig synchroon loopt met het decor van de laminaat tegels. De Quick step Exquisa collectie bestaat uit een assortiment van 8 decoren. Het verschil in uitvoering per Exquisa decor is zeer divers. Van grote grijze tegels met een steenmotief tot laminaatplanken met een decor van meerdere steenmotieven die naadloos aansluiten. Deze tegels zijn de ideale stenen tegel vervangers. Quick step heeft in de Exquisa collectie meerdere tegel motieven op een 408 mm brede laminaatplank geplaatst. De Quick step Exquisa laminaatvloer heeft een micro groef rondom de tegels en diepe naden bij planken met diverse patronen. Laminaatvloeren met een nagebootste cementvoeg geven het laminaat een natuurlijke uitstraling en extra diepte aan het interieur. De Quick step Exquisa collectie heeft enkele decoren die voorzien zijn van een matte afwerking. Een afwerking die een luxe tegelvloer verdient en de vloer een exclusief karakter geeft.

Een speciale markering op iedere plank maakt het plaatsen op de juiste plaats nog makkelijker. Met het verzegelde vloeroppervlak is deze Exquisa laminaat tegel ook goed geschikt voor in de keuken

De Quick step Exquisa laminaat vloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quick step Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.

Door het gebruiksvriendelijke kliksysteem wordt een snelle plaatsing gegarandeerd!

Met de Scratch Guard toplaag zijn deze Exquisa tegels bovendien ook nog eens uiterst kras vast. Hierdoor is de toplaag van uw Quick step Exquisa laminaat vloer tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze toplaag.

De Quick step Exquisa laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies voor een ondervloer met een zo laag mogelijke warmteweerstand.

 

Ontdek de beste ondervloer voor u op onze ondervloeren pagina. Quick step levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1223 x 408 mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 2
  • Inhoud per doos: 1 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4V Rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van Quick Step is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Exquisa laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Quick step Exquisa laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick step Exquisa laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem

Bestel nu uw Quick step Exquisa laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen