Quik Step Impressive IM1858 Eik grijs met zaagsneden

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €25,00 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Impressive Eik grijs met zaagsneden klik laminaat

De Quick step laminaatvloeren van de Impressive collectie hebben twee bijzondere eigenschappen. De print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank is gemaakt, waardoor hij niet alleen van een echte vloer te onderscheiden is, maar ook aanvoelt als echte vloer vanwege de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes die identiek lopen met het decor van het laminaat. Daarnaast hebben deze laminaatplaten een prachtige nostalgische V- voeg. De waterdichte Impressive laminaatvloeren van Quick step hebben een afmeting van 1380 x 190 x 8 mm. Doordat deze Quick step laminaat plank tot aan de voeg is behandeld met een vochtwerende HydroSeal coating blijft vocht en vuil liggen op het vloeroppervlak. De Quick step Impressive plank kan in de meest vochtige ruimtes worden gelegd. Nu kunt u ook in de badkamer een houten vloer leggen. Niet langer een saaie, glimmende badkamervloer, maar de warme uitstraling van een houten vloer. Quick step Impressive heeft naast de waterafstotende eigenschappen ook nog eens prachtige decors, geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Van zacht eiken tot witte planken, u vindt altijd wel eenQuick step Impressive laminaatvloer die bij u past. De Quick step Impressive laminaatvloer heeft een lange levensduur, omdat de planken voorzien zijn van een Anti-kras toplaag, Scratch Guard, genoemd. Deze krasbestendige laag zorgt voor een laminaatvloer die tot wel 10 keer krasbestendiger is dan het menig laminaatvloer. De Quick step Impressive laminaat vloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quick step Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden. Door het gebruiksvriendelijke kliksysteem wordt een snelle plaatsing gegarandeerd! Er bestaat ook nog een Ultra versie van de Impressive, deze heeft de zelfde afmeting maar dan maar liefst een dikte van 12 mm. klik hier voor de Quick step Impressive Ultra collectie.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1380 x 190  mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 7
  • Inhoud per doos: 1.835 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4V Rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja


Heeft u vloerverwarming?

De Quick step Impressive laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies voor een ondervloer met een zo laag mogelijke warmteweerstand.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quick step levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van Quick Step is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Impressive laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Quick step Impressive laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Quick step Impressive laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem

Bestel nu uw Quick step Impressive laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen