Quik Step Largo LPU1505 Authentieke eik

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €28,70 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Largo Authentieke eik klik laminaat

De laminaat vloeren van de Quick step Largo staan bekend om hun extra lange en brede laminaatplanken met een uniek decor. De mooie extra lange, dikke en brede planken, met de afmetingen 2050 x 205 x 9,5 mm, voorzien van een V- Groef aan alle zijde van de laminaatdelen scheppen diepte en geven een extra gevoel van ruimte. Ook in de wat minder grote ruimtes komt de Quick step Largo laminaatvloer volledig tot zijn recht. Bijzonder aan de Quick step Largo laminaatvloer is de grote variatie in kleurtinten in dezelfde serie. Dit geeft niet alleen een natuurlijke uitstraling maar ook gevoel van een directe houten vloer. Nieuw van de Quick step Largo decoren zijn de matte afwerkingen of juist de zogenaamde zaagsnede afwerkingen. De Quick step Largo met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende dwarse zaaggroeven over het gehele oppervlak wat de vloer een ruiger karakter geeft. De Quick step Largo collectie heeft enkele decoren die voorzien zijn van een zogenaamde authentieke afwerking. De toplaag met diepliggende nerven en kwasten worden volledig weergegeven in het oppervlak. Je ziet niet alleen de barstjes en knoesten, maar je voelt ze ook. Uniek aan de Quick step Largo collectie is dat er geen dubbel print op een enkele plank is verwerkt. Laminaatvloeren uit de Quick step Largo collectie zijn geschikt voor alle woonruimtes in uw huis. Quick step Largo heeft net als alle Quick step laminaatvloeren het gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Door het gebruiksvriendelijke kliksysteem wordt een snelle plaatsing gegarandeerd. Nieuw van Quickstep is de Scratch Guard technologie dat de toplaag van Quick step Largo laminaatvloer tien keer krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag.


De Quick step Largo laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies voor een ondervloer met een zo laag mogelijke warmteweerstand.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quick step levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 2050 x 205 mm
  • Dikte: 9.5 mm
  • Planken per pak: 6
  • Inhoud per doos: 2.522 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4V Rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaatvloer van Quick step Largo is door de speciale Scratch Guard technologie, die zorgt voor een ultra beschermende toplaag, tot wel 10 keer krasbestendiger. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw Quick step Largo laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw Quick step Largo laminaatvloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Largo laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Quick step Largo laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Liever de Quick step Largo laminaat vloer zelf leggen? De Quick step Largo laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. 

Bestel nu uw Quick step Largo laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

Kijk hieronder voor de installatiefilm van Quick step.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen