Quik Step Majestic MJ3545 Bosland eik beige

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €35,20 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Majestic Bosland eik beige klik laminaat

Quick step heeft een splinter nieuwe collectie genaamd Quick step Majestic laminaat. Deze collectie bestaat uit prachtige nieuwe decoren die niet van een echt houten planken vloer te onderscheiden zijn en zullen zorgen voor de luxe van een landhuisvloer. De extra lange, dikke en brede planken met de afmetingen 2050 x 240 x 9,5 mm hebben dezelfde pluspunten als de Quick step Impressive collectie. Deze extra breed geproduceerde laminaat planken, waarbij elke plank zijn eigen unieke houtstructuur bevat, zijn bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. De Quick step laminaatvloeren van de Majestic collectie hebben twee bijzondere eigenschappen. De print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank is gemaakt, waardoor hij niet alleen van een echte vloer te onderscheiden is, maar ook aanvoelt als echte vloer vanwege de nerven, kwasten en bewustgemaakte zaagsnedes die identiek lopen met het decor van het laminaat. Daarnaast hebben deze laminaatplaten een prachtige nostalgische V- voeg. Doordat deze Quick step Majestic laminaat plank tot aan de voeg is behandeld met een vochtwerende HydroSeal coating blijft vocht en vuil liggen op het vloeroppervlak. De Quick step Majestic plank kan in de meest vochtige ruimtes worden gelegd. Nu kunt u ook in de badkamer een houten vloer leggen. Niet langer een saaie, glimmende badkamervloer, maar de warme uitstraling van een houten vloer. Quick step Majestic heeft naast de waterafstotende eigenschappen ook nog eens prachtige decors, geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Van zacht eiken tot witte planken, u vindt altijd wel een Quick step Majestic laminaatvloer die bij u past. De Quick step Majestic laminaatvloer heeft een lange levensduur, omdat de planken voorzien zijn van een Anti-kras toplaag, Scratch Guard, genoemd. Deze krasbestendige laag zorgt voor een laminaatvloer die tot wel 10 keer krasbestendiger is dan het menig laminaatvloer. De Quick step Majestic laminaat vloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quick step Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden. Door het gebruiksvriendelijke kliksysteem wordt een snelle plaatsing gegarandeerd!

De Quick step Majestic laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies voor een ondervloer met een zo laag mogelijke warmteweerstand.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quick step levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 2050 x 240 mm
  • Dikte: 9.5 mm
  • Planken per pak: 6
  • Inhoud per doos: 2.952 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4V Rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaatvloer van Quick step Majestic is door de speciale Scratch Guard technologie, die zorgt voor een ultra beschermende toplaag, tot wel 10 keer krasbestendiger. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw Quick step Majestic laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw Quick step Majestic laminaatvloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Majestic laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Quick step Majestic laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Liever de Quick step Majestic laminaat vloer zelf leggen? De Quick step Majestic laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. 

Bestel nu uw Quick step Majestic laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

Kijk hieronder voor de installatiefilm van Quick step.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen