Quik Step Perspective Wide 1546 Caribische eik donker

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €30,59 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Quik Step Perspective Caribische eik donker laminaat

De laminaatvloeren van de Quick step Perspective Wide collectie kenmerken zich door een volmaakt evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De groeven geven de vloer extra diepte. De subtiele v-groef als randafwerking rondom zorgen dat de vloer elke ruimte eer aandoet. De Quick step Perspective Wide is aantrekkelijk geprijsd en geschikt voor intensief belopen ruimtes. De dikte is 9.5 mm en is een solide basis voor een lange levensduur en een gedempt loopgeluid. Het verschil in Quick step Perspective decoren, met als afmeting 1380 x 190 x 9,5 mm, is zeer divers. De echte klassieke decoren zijn de decoren van de eerste orde. Simpel en glad laminaat zonder enige extra specificaties en al jaren in het Quick step Perspective assortiment. De tweede generatie Quick step Perspective decoren werden voorzien van een oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een natuurlijk ogende laminaatvloer. Nieuw zijn de Quick step Perspective decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde authentieke afwerking. De Quick step Perspective Wide met een authentieke afwerking heeft een oppervlak dat volledig synchroon met de tekening van het laminaat loopt. Het resultaat is niet van een echte parketvloer te onderscheiden! De laminaatvloer van de Quick step Perspective Wide collectie is een stevige vloer met een slijtvaste toplaag. Is deze vloer echt iets voor u, maar heeft u toch liever iets smallere planken? Bekijk dan ook eens de Quick step bijpassende plinten. De Quick step Perspective Wide is tot 10 keer krasbestendiger door de ultra-beschermende toplaag, Scratch Guard technologie genoemd. De kleurechtheid van de Quick step Perspective Wide laminaatvloer veranderd niet bij blootstelling aan zonlicht. Kwaliteit en duurzaamheid worden hiermee nogmaals onderstreept. De Quick step Perspective Wide laminaat vloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem. Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan elk ander kliksysteem. Door de vrijwel egale en naadloze verbinding, helpt het Uniclic kliksysteem u om de vloer schoon en hygiënisch te houden.

 

Heeft u vloerverwarming?

Ook dit kan goed in combinatie met een Quick step Perspective laminaat vloer. Zorg dat de ondervloer die u kiest een zo laag mogelijke warmteweerstand heeft.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Quick step levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van Quick Step is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Quick Step Perspective laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Quick step Perspective laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Liever de Quick step Perspective laminaat vloer zelf leggen? De Quick step Perspective laminaat vloer is voorzien van een Uniclic kliksysteem, Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. 

Bestel nu uw Quick step Perspective laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1380 x 190 mm
  • Dikte: 9.5 mm
  • Planken per pak: 6
  • Inhoud per doos: 1.569 m²
  • Aantal zijden V-groef: 2V langezijde of 4V rondom
  • Gebruiksklasse: 32
  • Garantie: 25 jaar
  • klikverbinding: Ja
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen