Berry Alloc Chateau Charme Light natural

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €30,84 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Berry Alloc Chateau Charme Light natural

De BerryAlloc Chateau laminaat collectie bestaat uit meerdere prachtige en elegante decoren. Deze decoren kun je op 4 verschillende manieren leggen of laten leggen. Het visgraatpatroon is een klassieker die de BerryAlloc Chateau laminaat vloer op de voorgrond laat treden. Het geeft een stijlvolle en elegante touch aan het decor en maakt de ruimte authentiek. De visgraat vloeren kun je in alle ruimtes installeren. Door de extra smalle planken (slechts 84 mm breed) creëer je nog meer ruimte in je huis, waardoor een kleine ruimte groter oogt.

 

Klik laminaat

De BerryAlloc Elegance laminaat vloer is makkelijk te leggen vanwege het voor dit speciaal ontworpen kliksysteem. Voor de installatie van de BerryAlloc Elegance laminaat vloer  zijn gereedschappen zoals een hamer of een tapblok niet nodig. Op deze manier gaat de installatie veel sneller, waardoor u veel tijd bespaart. Deze collectie is perfect te combineren met vloerverwarming en is leverbaar met bijpassende plinten.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van BerryAlloc Chateau is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw BerryAlloc Chateau laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de BerryAlloc Chateau laminaat vloer vakkundig geïnstalleerd. Een BerryAlloc Chateau laminaat vloer is voorzien van een speciaal ontworpen kliksysteem, waardoor u er ook voor kunt kiezen om de vloer zelf te installeren. Met dit kliksysteem bespaart u tot 30% tijd. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw BerryAlloc Chateau laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

Let op. De BerryAlloc Chateau bestaat uit een A en een B plank. Dit heeft te maken met de klikverbinding. Wij adviseren daarom ook om een even aantal pakken te bestellen. Indien het een oneven aantal pakken worden besteld zal er tenzij anders vermeld een A pak worden geleverd.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting plank: 504 x 84 x 8mm
 • Slijtageklasse: AC4
 • Gebruiksklasse consumenten: 23
 • Gebruiksklasse project: 32
 • Aantal zijden V-groef: 4V
 • Garantie Woongebruik: Lifetime
 • Oppervlakte structuur: DPL
 • Totaaldikte (mm): 8
 • Aantal panelen / stuks per pak: 24
 • Geschikt voor vloerverwarming?: ja
 • Clickverbinding: Ja

Liever de vloer eerst in het echt zien? Maak een afspraak voor in de showroom of vraag hier uw gratis staal aan.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen