RAL 9005 Zwart

  • RAL 9005 gelakt
  • Kan direct gemonteerd worden
  • Met bijpassende hoekjes

De hoge plinten in RAL 9005 is een zwarte rechte of blokplint plint voor de afwerking van uw vloer naar de muur.  Door het gebruik van deze plint werkt u enige oneffenheden netjes af. De zwarte plint in is verkrijgbaar in diverse diktes en hoogtes.  Zo is de hoogte van de zwarte hoge plint tussen de 70 en 120 mm hoog en de dikte kan variëren tussen de 12 en 15 mm.

 

RAL 9005 zwartgelakte plinten

De hoge plinten zijn in de kleur RAL 9005 zwart voorgelakt en behoeven na montage nagenoeg niet overgeschilderd te worden. Uiteraard kan er met montage van de hoge zwartte plinten een beschadiging plaats vinden maar hiervoor hebben wij speciale tip-lak verf. Deze tip-lak verf is kant en klaar in RAL 9005 en voorzien van een kwast om kleine beschadigingen van de plint bij te werken.

 

Wat doet RAL 9005 zwart met je interieur

Een zwarte muur kan al veel doen in een ruimte. Er wordt vaak gezegd dat de ruimte een stuk kleiner oogt wanneer er wordt gekozen voor zwart op de muren. Daarom is misschien alleen zwarte plinten genoeg om dit te accentueren. Ook accentueren zwarte plinten de ruimte kan het daarentegen ook veel rust brengen in de kamer. Bij een houten vloer kan een zwarte plint en accenten over het algemeen altijd.
Houd jij van een strakke inrichting? Dan is een zwart-wit interieur misschien wel iets voor jou. Een zwart-wit interieur past goed binnen de moderne woonstijl. Deze woonstijl is simplistisch, egaal en vooral strak. Je ziet veel strakke lijnen lopen dit interieur. Daarnaast zie je vrijwel weinig accessoires.