Waterbestendig laminaat kopen

Waterbestendig laminaat heeft vele voordelen vergeleken met normaal laminaat. Een voordeel is bijvoorbeeld dat het niet erg is als je water of een ander soort vloeistof morst. In de keuken is dit vooral erg handig, omdat dit een plek is waar regelmatig water op de vloer valt. Het waterbestendige laminaat is te verkrijgen in diverse kleuren en designs. Hierdoor is de keus, evenals regulier laminaat, ruim. Waterbestendig laminaat kan ook in andere ruimtes van de woning  worden toegepast. Dit is ideaal voor woningen met een openkeuken.

Pagina 1 van 2

Wat is waterbestendig laminaat

Waterbestendig laminaat heeft in principe dezelfde opbouw als normaal laminaat, maar wordt geproduceerd met een waterafstotende toplaag en strak afsluitende naden. Ook de naden, waar juist het water in blijft liggen, zijn speciaal behandeld met een speciale waterafstotende coating.

 

Laminaat in de keuken

Dankzij het laminaat met de waterafstotend laag kan nu het laminaat in de keuken worden gelegd. In paniek raken, omdat er water of vloeistof op je laminaatvloer in de keuken valt hoeft nu niet meer. Door de behandeling van watervaste laminaat kunnen gemorste vloeistoffen makkelijk van het laminaat worden verwijderd. Verplicht plavuizen nemen in de keuken is nu verledentijd dankzij dit waterafstotend laminaat.

 

Laminaat in de badkamer

Voorheen was laminaat in de badkamer niet voor te stellen en was je al snel gedwongen om plavuizen te nemen. Dit is niet alleen duurder dan laminaat maar je bent ook gehouden aan traditionele plavuizen en steen kleuren. Nu is het mogelijk om laminaat in de badkamer te leggen en het heeft ook veel voordelen. Zo heb je bij watervast laminaat in de badkamer geen voegen meer die vies kunnen worden. De naden van het watervaste laminaat zijn zo behandeld dat niet alleen het vocht er niet in kan trekken, maar ook vuil hecht zich er niet aan. Kalk maakt hier dan ook bijna geen kans meer. Het laminaat is in de badkamer makkelijk zelf te leggen en kan vaak over de bestaande vloer. Dit scheelt een hoop breek -en sloopwerk. Badkamer laminaat kan over de gehele etage worden gelegd. Zo heb je op de gehele vloer de zelfde kleur en geeft het één geheel. Laminaat in de badkamer heeft nog een voordeel. Wanneer je met je blote voeten in de badkamer op het laminaat gaat staan geeft dit een warmer gevoel aan je voeten dan koude stenen plavuizen.

 

Waterbestendig laminaat aanbieding

Bij ons zijn momenteel de waterbestendige laminaatvloeren in de aanbieding. Het kopen van een waterbestendige laminaatvloer was nog nooit zo goedkoop.  Laat uw nieuwe waterbestendige laminaatvloer voor uw badkamer of keuken makkelijk thuisbezorgen en geniet zorgeloos van uw nieuwe waterbestendige laminaatvloer.