RAL 9001 Crème wit

  • RAL 9001 gelakt
  • Kan direct gemonteerd worden
  • Met bijpassende hoekjes

De hoge plinten in RAL 9001 is een crème witte rechte of blokplint plint voor de afwerking van uw vloer naar de muur.  Door het gebruik van deze plint werkt u enige oneffenheden netjes af. De crème witte plint in is verkrijgbaar in diverse diktes en hoogtes.  Zo is de hoogte van de crème witte hoge plint tussen de 70 en 120 mm hoog en de dikte kan variëren tussen de 12 en 15 mm.

 

Ral 9001 crème witgelakte plinten

De hoge plinten zijn in de kleur RAL 9001 crème wit voorgelakt en behoeven na montage nagenoeg niet overgeschilderd te worden. Uiteraard kan er met montage van de hoge crème witte plinten een beschadiging plaats vinden maar hiervoor hebben wij speciale tip-lak verf. Deze tip-lak verf is kant en klaar in RAL 9001 en voorzien van een kwast om kleine beschadigingen van de plint bij te werken.

 

Wat doet Ral 9001 crème wit met je interieur

Crème wit is geschikt als neutrale basiskleur. Deze wit tint kun je het beste omschrijven als een romige witkleur. Het lijkt op gebroken wit. Vroeger was Ral 9001 de standaardkleur voor bijvoorbeeld stopcontacten in de woningen. Ral 9001 crème witte plinten wordt veel gebruikt bij een romantisch landelijke inrichting. Deze kleur is minder hard en fel zoals bijvoorbeeld RAL 9010.