Een laminaatvloer die waterbestendig is en tegen een stootje kan!

Binyl pro laminaat

De perfecte combinatie van mooi design en waterbestendig laminaat.

Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer die ook waterbestendig is en tegen een stootje kan? Zoek dan niet verder! De Binyl pro laminaat bezit al deze eigenschappen.

Deze laminaatvloeren, met zijn sterke en zware toplaag, zijn geschikt voor extreem zwaar woongebruik. De Binyl Pro laminaatvloer is waterbestendig, anti bacterieel, anti statisch en oersterk!

 

Waterbestendig laminaat

De Krono-Original Binyl Pro houdt gemorst water tot 100u tegen zonder dat er iets van vocht tussen de klikverbinding kan doorsijpelen. Zo hoeft u niet in paniek te raken als u water of een andere vloeistof morst. Bijkomend voordeel is dat de Binyl Pro laminaatvloer anti-bacterieel is en dus ideaal voor mensen die last hebben van allergieën.

 

Een stevige en sterke laminaatvloer

De Binyl pro laminaatvloer is bijzonder robuust en daarom zo veelzijdig toepasbaar. Het robuuste oppervlak beschermt de BinylPRO-vloer tegen krasjes die ontstaan door een sterke mechanische belasting, zoals verschuiven van meubels, vallen van voorwerpen of krassen veroorzaakt door huisdieren.

 

De Binyl pro laminaatvloer in planken of tegel design

De Binyl Pro laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in plank design of in tegel design. Alle vloeren zijn voorzien van een v-groef rondom (4V)

 

De Binyl Pro en huisdieren

Met de Binyl pro hoeft u, dankzij het antibacteriële Microscratch Protect-oppervlak, ook niet bang te zijn voor ongelukjes. De vloer is ook perfect geschikt voor huisdieren.

 

Antibacteriële coating

Door de antibacteriële coating op de BinylPRO laminaatvloer vinden bacteriën geen voedingsbodem. Door regelmatig schoon te maken kunnen u en uw gezin zonder zorgen van de vloer genieten.

 

Anti statische laminaatvloer

De Binyl Pro wordt niet statisch geladen door wrijving. Dit is bijvoorbeeld wel het geval bij sommige laminaatvloeren. Ongewenste elektrische schokken worden zo voorkomen.

 

De Binyl Pro laminaatvloeren Leggen

De Binyl Pro laminaatvloer beschikt over het 1clic2go pure verbinding en is daarom eenvoudig te plaatsen.

 

Hoe milieuvriendelijk is de Binyl Pro laminaatvloer

De Binyl Pro laminaatvloer is een laminaatvloer die volledig CO2 neutraal is. Tijdens de productie van deze vloeren komt minder CO2 vrij dan de CO2 die de gebruikte bomen hebben opgenomen. Om die reden hebben deze vloeren, als enige, het Blue Angel label en het hoogste indoor luchtkwaliteitscertificaat gekregen: een A+.

Het O.R.C.A.- board is een tussenlaag van de Binyl Pro vloer die is gemaakt van bestanddelen die bestaan uit biologische grondstoffen en organisch-chemische bindmiddelen (kunstharsen). Dit maakt de vloer organisch.

BinylPRO bevat geen pvc. De vloer is gecertificeerd volgens het bekende eco-label Blauer Engel en onderscheiden met het Keulse eco-INSTITUT.