RAL 9016 Verkeerswit

  • RAL 9016 gelakt
  • Kan direct gemonteerd worden
  • Met bijpassende hoekjes

De hoge plinten in RAL 9016 is een verkeerswitte rechte of blokplint plint voor de afwerking van uw vloer naar de muur.  Door het gebruik van deze plint werkt u enige oneffenheden netjes af. De verkeerswitte plint in is verkrijgbaar in diverse diktes en hoogtes.  Zo is de hoogte van de verkeerswitte hoge plint tussen de 70 en 120 mm hoog en de dikte kan variëren tussen de 12 en 15 mm.

 

RAL 9016 witgelakte plinten

De hoge plinten zijn in de kleur RAL 9016 verkeerswit voorgelakt en behoeven na montage nagenoeg niet overgeschilderd te worden. Uiteraard kan er met montage van de hoge witte plinten een beschadiging plaats vinden maar hiervoor hebben wij speciale tip-lak verf. Deze tip-lak verf is kant en klaar in RAL 9016 en voorzien van een kwast om kleine beschadigingen van de plint bij te werken.

 

Wat doet RAL 9016 verkeerswit met je interieur

Doordat RAL 9016 zo’n neutrale tint wit is, kan hij eigenlijk met iedere andere kleur gecombineerd worden. Een belangrijke reden waarom RAL 9016 momenteel zo’n populaire tint wit is. Wanneer je Verkeerswit op je plinten aanbrengt, absorbeert hij als het ware de kleuren in de rest van de ruimte. Hiermee is deze tint wit de perfecte basis in ieder interieur. Het is dus niet zo gek dat steeds meer mensen plinten in deze tint wit aanschaffen.