Hoge plinten in kleur

+ Meer dan 160 kleuren verkrijgbaar
+ Altijd een passende kleur bij je vloer
+ 7 cm hoog
+ 14 mm dik
+ Hout, steen en beton designs
+ Montage met lijm, clips of schroeven

Pagina 1 van 9

De afwerking van uw laminaat of pvc-vloer bij de muur kan met deze strak voorgegeven 7 cm hoge plinten in kleur van de vloer. De plinten zijn verkrijgbaar in meer dan 160 verschillende kleuren. De hoge plinten in de kleur van de vloer zijn verkrijgbaar in diverse licht eiken en donker eikentinten. Kersen merbau of grijstinten zijn eveneens te verkrijgen. Wilt u de wanden liever afwerken met plinten met een beton of steen look? Deze 7 cm hoge plinten zijn in een grote variatie te verkrijgen.

 

Hoge Plinten in kleur van de muur of vloer

Bij het afwerken van uw vloer met plinten in de kleur van de vloer lijkt de ruimte groter. Dit komt door dat het gezichtsvermogen zich laat bedriegen en dat zo de ruimte groter lijkt. Door het gebruik van de plinten in de kleur van uw vloer lijkt het of de ruimte verder doorloopt.
Het is met deze plinten mogelijk om verschillende kleuren te combineren. Zo kan op u wand of een kamer de plint op kleur van uw vloer aanbrengen en vervolgens met dezelfde type plint een ruimte afwerken in het wit of zwart. De afmetingen van deze plinten in deze serie zijn hetzelfde dus combineren is goed mogelijk.

 

Plaatsen van de gekleurde plint

Het monteren van deze plint is zeer eenvoudig en op meerdere manieren mogelijk.

Plinten plaatsten met clips

De hoge gekleurde plinten zijn aan de achterzijde voorzien van speciale groeven voor het clipsysteem. Door dit clipsysteem kan u de plint aan de muur monteren zonderlijm of door de plint te schroeven en is de plint weer te verwijderen zonder het stucwerk te beschadigen. De clips worden op de wand gemonteerd doormiddel van een schroeven waarna vervolgens de hoge plint erop wordt geklikt

 

Plinten plaatsen met kit

Een veel voornoemde manier om de gekleurde plint te installeren is doormiddel van verlijming. Onze plintenkit brengt u om de 20 cm een ‘dotje’ aan en u drukt de plint op de wand. Na circa 10 seconden zit de plint op zijn plek. Bij deze manier van de plint te monteren is boren en schroeven niet nodig.

 

Plinten plaatsen met hoek en eindstukken

Bij alle kleuren van de gekleurde plint zijn speciale hoek en eindstukjes te verkrijgen. Deze hoek en eindstukjes zijn in dezelfde kleur te verkrijgen als de hoge plint in kleur. Het voordeel van deze blokjes is dat verstekzagen van de gekleurde plint niet meer noodzakelijk is. U zaagt de gekleurde plint recht af en maakt de hoek af met een blokje.

 

Plint afwerking bij de kozijnen

De hoge gekleurde plint kan niet om kozijnen waar een deur is gemonteerd, simpelweg omdat de deur dan niet meer kan sluiten. De oplossing die wij hiervoor hebben zijn platte plinten in dezelfde kleur als de gekleurde plint, dit maakt uw afwerking echt compleet.

 

Plinten in kleur bestellen

Het bestellen van de plinten in kleur is zeer eenvoudig met onze rekentool, u geeft aan hoeveel met u nodig heeft en de calculator geeft aan hoeveel plinten dit zijn. Wilt u ook platte plinten erbij bestellen? Geeft dan hier aan hoeveel u er nodig denkt te hebben. Alle plinten worden snel en eenvoudig bij u thuisbezorgd. Vergeet u niet de plintenlijm of de clips mee te bestellen?

Technische specificatie plint in kleur:


Materiaal: MDF met folie

Hoogte: 2.40 m

Hoogte: 70 mm

Dikte: 14 mm

Heeft u nog vragen over het product? Vraag het onze klantenservice.