RAL 9010 Zuiver witte plinten

  • In kleur RAL 9010
  • Direct te plaatsen
  • Groot assortiment

Plinten zijn er in vele soorten, maten en vooral kleuren. Buiten de gebruikelijke houttinten zijn plinten ook verkrijgbaar in RAL kleuren. Een veel voorkomende RAL kleur zijn plinten in RAL 9010. Deze plinten in RAL 9010 wordt benoemd als zuiver wit maar is in werkelijkheid net van wit af. Dit maakt deze variant van wit niet te koel en klinisch. Plinten in RAL 9010 zijn daarom ook de meest verkochte plint en wordt door architecten en stylisten veel toegepast. De reden hiervoor is dat deze plint goed bij elk interieur past.

 

Plinten RAL 9010 afgelakt

De plinten die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn reeds in voorzien van de kleur RAL 9010. Omdat deze plinten al zijn voorgelakt in RAL 9010 is het na het plaatsten van de plinten niet nodig om alle plinten nogmaals aftelakken. Dit bespaart u een hoop tijd omdat u deze niet opnieuw hoeft te schuren en lakken.

 

Gevarieerd assortiment RAL 9010 producten

Het assortiment RAL 9010 artikelen is zeer compleet. Zo hebben wij diverse diktes en hoogtes plinten in RAL 9010 en in diverse vormen. Maar hier houdt het niet op. Bijpassend hebben wij de platte ‘laminaatplinten’, blokjes voor afwerking van de hoge plint, rozetten, lakken enz.

 

Vorm van de plint

Plinten in RAL 9010 zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn de strakke, moderne rechte blok plint het meest populair. Deze plint is rustig en straalt luxe uit. Uiteraard is dit niet voor ieder interieur toepasselijk. In andere omstandigheden en inrichting komen juist de sierlijke/ romantische plinten en landelijke plinten beter tot hun recht. Met deze plinten straal je meer klassieke en authentieke stijl uit.

 

Welke hoogte van de plint

Weet u welke vorm of stijl plint u wilt. Dan komt nu nog de hoogte en dikte van de plint. Alle RAL 9010 plinten zijn namelijk ook nog te verkrijgen ion diverse afmetingen. De plakplint in RAL 9010 is 24 mm breed en 5 mm hoog. De hoge plinten in RAL 9010 zijn variëren van 70 mm hoog tot 220 mm hoog. De dikte van de plinten zijn variabel van 12 tot 22 mm. Ook hier heeft u weer een uitzonderlijk grote keuze bij Vloerenvisie.

 

Plinten RAL 9010 kopen

Zoals hierboven al benoemd hebben wij bij Vloerenvisie een gigantisch aanbod aan diversiteit aan plinten in de kleur RAL 9010. Al deze plinten zijn nagenoeg bij ons direct uit voorraad leverbaar. De plinten worden eenvoudig bij u thuisgebracht of bij ons in de winkel af te halen.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten zitten klaar om u te helpen.