Tegel laminaat

Laminaat is vaak als plankvorm te verkrijgen, maar tegel laminaat komt steeds vaker voor. De mooie decors van de laminaat tegels zijn in het hele huis toepasbaar. Het tegel laminaat kan een uitstaling hebben van een stenen tegel maar ook in een beton look laminaat tegel of een marmeren laminaat tegel behoort tot de mogelijkheden. Toch zijn de meeste tegel laminaat vloeren verkrijgbaar in wat donkere kleuren. Denk dan aan donkergrijs, grijs, lichtgrijs of zelfs zwarte laminaat tegels.

Voordeel van tegel laminaat

Laminaat tegels zijn toegestaan in flats en appartementen. Waar vaak echte plavuizen niet worden toegelaten, zijn laminaat tegels wel geoorloofd. Dit komt omdat de laminaat tegels zwevend word gelegd en met de juiste ondervloer voldoet aan de geluidseisen die bij u gelden. Tegel laminaat is een stuk goedkoper dan echte plavuizen, niet alleen het kopen van tegel laminaat is veel voordeliger, ook het leggen van laminaat tegels is een stuk voordeliger.

 

Tegel laminaat leggen

Het leggen van het tegel laminaat is niet anders dan gewoon laminaat. Met de klik verbinding die het tegel laminaat heeft is het makkelijk om deze te installeren. Gebruik hiervoor wel het juiste gereedschap.

 

Tegel laminaat op vloerverwarming

Het tegel laminaat kan prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Uiteraard dient u wel rekening te houden met de juiste ondervloer. Deze ondervloeren zijn geschikt voor het leggen van tegel laminaat op vloerverwarming.

 

Afwerking van tegel laminaat

Het afwerken van de tegel laminaat vloer kan met diverse soorten plinten. Naargelang uw wensen zijn er diverse opties. Bij kozijnen en dorpels is het verstandig om deze af te werken met platte plinten. Deze plinten zijn 5 x 24 mm en zijn verkrijgbaar is het design van de tegel. Indien u hoge plinten wilt kunt u ook kiezen voor plinten in kleur of is het mogelijk om witte hoge plinten te kiezen, in diverse stijlen en formaten. Kijk hiervoor bij onze uitgebreide plinten assortiment.

 

Tegel laminaat kopen

Tegel laminaat in huis halen gaat bij ons zeer simpel, kies de kleur die je wilt en vul het aantal vierkante meter in die je nodig heb. Wij van Vloerenvisie komen dan de laminaat vloer bij u thuis afleveren, dit scheelt een hoop sjouwen.

Heeft u nog vragen over tegel laminaat? Vraag het onze klantenservice.