Euro Home laminaat vloeren

EuroHome laminaat vloer te kopen?

Dan bent u hier op het juiste adres. Alle series van de EuroHome laminaatvloeren zijn bij Vloerenvisie direct leverbaar. Kijk rustig naar één van de zeven series die EuroHome telt.

Pagina 1 van 3

De laminaat vloeren van EuroHome zijn zowel in modern als in klassiek te verkrijgen. De EuroHome laminaat vloeren zijn van Duitse makelij. Aan de kwaliteit wordt geen concessie gedaan, alle vloeren van EuroHome worden met hoge eisen gemaakt. De EuroHome laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in 7 verschillende series, zo is er voor ieder wat wils. Alle laminaat series van EuroHome zijn houtmotieven en in plank vorm. Bij de keuze van de laminaat vloeren van EuroHome kunt u kiezen uit verschillende v groeven. U kunt bij EuroHome laminaat kiezen uit een laminaatvloer zonder V-groef, een V-groef aan de lange zijde of een V-groef rondom. Laat u inspireren door de series van de EuroHome classicEuroHome countryEuroHome LoftEuroHome NatureEuroHome Villa Grande en de EuroHome Villa Pure. De ervaringen die onze klanten teruggeven zijn zeer lovend.

De laminaatvloeren van EuroHome kunnen mooi worden afgewerkt met bijpassende plinten of met hoge witte plinten wat een zeer chique uitstraling geeft aan deze laminaat vloer.