Menu
0
Zeer ruime voorraad
Klantenservice 7 dagen per week
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Geleverd tot aan de deur

Vraag hier uw offerte aan:

Overzetplint of Renovatieplint gelakt RAL 9010
Overzetplint of Renovatieplint gelakt RAL 9010
Overzetplint of Renovatieplint gelakt RAL 9010

Overzetplint of Renovatieplint gelakt RAL 9010

Bereken uw prijs

€7,00 / m¹
Adviesprijs: €0,00
Uw prijs:€0,00
U bespaart:€0,00

De overzetplint is renovatieplint en is in Ral 9010 Voorgelakt en kan directgemonteerd worden.Verkrijgbaar in diversen formaten Lees meer..

Liever eerst een sample ontvangen?
  • Zeer grote voorraad

    Snelle levering
  • Eenvoudig thuisbezorgd

    In heel Nederland en België
  • Scherpste prijzen

  • 7 dagen per week open

Productomschrijving

Overzetplinten

Als u een gemakkelijke manier zoekt om een mooie afwerking aan uw kamer te geven, overweeg dan het gebruik van overzetplinten. Deze plinten hebben een uitsparing die over bestaande plinten gelegd kan worden of waar kabels achter liggen, waardoor ze een prima optie zijn om lelijke kabels of onvolkomenheden in uw muren te verbergen. Plinten helpen ook om uw muren te beschermen tegen krassen en schrammen.

Overzetplinten over bestaande plinten

Als u bestaande plinten heeft die beschadigd zijn of gewoon niet meer bij u interieur passen, kunt u uw nieuwe plinten er gewoon overheen zetten. Dit is een prima optie als u de stijl of de afwerking van uw plinten wilt veranderen zonder ze te hoeven verwijderen en vervangen.

Als u uw plinten wilt vervangen omdat deze beschadigd zijn of gewoon niet meer bij u interieur passen kunt u dit doen zonder de oude plinten te verwijderen. U kunt er gewoon nieuwe plinten overheen zetten met onze overzetplinten of renovatieplinten. Dit houdt in dat u nieuwe plinten rechtstreeks over uw bestaande plinten bevestigt. Het is een geweldige en gemakkelijke manier om de stijl of afwerking van uw plinten te veranderen zonder al te veel werk te hoeven verrichten. Het bespaart u een hoop tijd en geld besparen omdat u uw oude plinten niet hoeft te verwijderen en af te voeren. 

Plint over bestaande plint

Bij het restylen van een kamer is een van de grote beslissingen wat te doen met de bestaande plinten. Weghalen en van voren af aan beginnen? Of de oude plinten te laten zitten en de kans op het beschadigen van de wanden tot een minimum te beperken. Als u probeert risico's te minimaliseren, tijd en geld wilt besparen, dan is het bedekken van de oude plinten met een overzetplint goede optie. De nieuwe overzetplint kan dan worden vastgekit. Dit is niet alleen een snelle en eenvoudige oplossing, maar het geeft u ook de mogelijkheid om de stijl van uw plinten te veranderen zonder helemaal opnieuw te beginnen.

Overzetplinten voor kabels

Als u kabels hebt die langs uw plinten lopen, kunt u met onze overzetplinten een kabelgoot gebruiken om ze te verbergen. Deze plinten hebben een uitsparing waardoor u de kabels kunt wegstoppen, uit het zicht. Dit is een geweldige manier om uw kamer op te ruimen en er meer verzorgd uit te laten zien. Plinten met een uitsparing voor een kabelgoot, zijn een geweldige manier om uw kamer er verzorgder uit te laten zien. Plinten met kabelgoot zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en afwerkingen, zodat u veel kabels achter kan laten lopen. 

Overzetplinten met kabelgoot

Als u meerdere kabels langs uw plinten hebt lopen, kunt u met onze overzetplinten het beste een kabelgoot gebruiken om ze te verbergen. De kabelgoot zorgt dat u uw kabels makkelijk bijelkaar kan houden en vervolgens de overzetplint hier overheen plaatst. Zo ziet het er netjes en opgeruimd uit, terwijl u ook gemakkelijk bij uw kabels kunt als dat nodig is.

Overzetplinten wit

De overzet of renovatieplint is verkrijgbaar in diverse ral kleuren, waaronder wit. Heeft u een andere kleur in gedachte geen probleem. Onze witte overzetplinten zijn makkelijk overschilderbaar in iedere kleur. Kies gewoon de juiste verf voor de klus.

Overzetplinten plaatsen

Voor de montage van plinten adviseren wij onze High Tack montage kit. Een van de voordelen van het gebruik van onze High Tack montagekit voor overzetplinten is dat het gemakkelijker te installeren is dan schroeven. Bovendien zorgt het voor een esthetisch mooiere afwerking. Om het werk af te maken, raden wij onze Acryl afwerkingskit aan. Deze kit zal helpen om eventuele gaten of scheuren op te vullen en zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling. De kunt u eenvoudig op de muur monteren direct over de oude plint heen. Door dat het holle plinten zijn kan hij direct over de oude bestaande plint heen en

mdf overzetplinten

Onze plinten zijn gemaakt van een sterk en duurzaam MDF dat bestand is tegen water. Daardoor zijn ze ideaal voor ruimten met veel verkeer waar het risico bestaat op morsen of andere watergerelateerde ongelukken. De installatie van MDF behoeft geen speciale handeling en kan met onze Heavy Duty montagekit . Deze montagekit is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Renovatieplinten voor een laminaatvloer

De renovatie of holle plinten geven uw laminaatvloer een nieuwe look. Wanneer u deze plinten over de oude plint heen zet geeft dit een nieuw, sjiek uiterlijk. Bij de kozijnen is het plaatsen van een renovatieplint niet mogelijk omdat dan de deur niet meer kan sluiten.

Plakplinten

Voor bij de kozijnen kunt u uw vloer afwerken met een plakplint. Plakplinten zijn in vele disinegs te verkrijgen. U kunt hier de afweging maken om plakplinten in de kleur van de vloer te gebruiken of een plakplint die de zelfde kleur als de holle plint.

FAQ

Wat is het verschil tussen over- en renovatieplinten?

De over- of renovatieplint is gemaakt om bestaande plinten te bedekken. De benaming is iets ander maar ze zijn beide het zelfde. Het voordeel van deze plinten is dat hij snel en gemakkelijk te installeren is.

Hoe installeer ik mijn overzetplinten?

Wij raden het gebruik van onze High Tack montagekit aan voor de installatie van plinten. Deze montagekit biedt een snelle en gemakkelijke manier om uw plinten te installeren. Bovendien zorgt het voor een esthetisch mooiere afwerking.

Kan ik mijn plinten verven?

Ja, u kunt uw plinten verven . Kies gewoon de juiste kleur voor de klus en overschilder deze.

Kan ik zelf MDF overzetplinten plaatsen?

Ja, u kunt de MDF plinten zelf installeren. Wij raden het gebruik van een goede verstekzaag en onze Heavy Duty montagekit aan voor een snelle en eenvoudige installatie.

Wat is de beste manier om mijn plinten af te werken?

Voor een net en verzorgd uiterlijk raden wij u aan onze Acryl afwerkkit te gebruiken. Deze kit zal helpen om eventuele kieren of scheuren op te vullen en zorgt voor een net afgewerkt uiterlijk.

Welke lijm heb ik nodig om mijn plinten te bevestigen?

Wij raden u aan om de plinten te lijmen en te bevestigen met onze High Tack montagekit voor de installatie van plinten. Deze lijm is speciaal voor het bevestigen van een hoge plint.

Moet ik mijn oude plint verwijderen voordat ik een nieuwe plint installeer?

Nee, u hoeft uw oude plint niet te verwijderen. U kunt de nieuwe plint gewoon over de oude heen plaatsen.

Hoe weet ik welke maat plint ik nodig heb?

De beste manier om de maat van uw plint te bepalen is door de lengte en breedte van uw kamer op te meten. Zodra u deze maten hebt, kunt u de juiste maat plint voor uw ruimte kiezen.

Als u nog andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Specificaties

Overzetplint of Renovatieplint gelakt RAL 9010

0 beoordelingen

Beoordeel Overzetplint of Renovatieplint gelakt RAL 9010

De overzetplint is renovatieplint en is in Ral 9010 Voorgelakt en kan directgemonteerd worden.Verkri..

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta