Meister Classic LC55 6268 Eik Marsepein

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €13,46 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Meister Laminaat Classic LC55 6268 Eik Marsepein

Meister heeft met de Meister Laminaat Classic LC55 een plank van 198 mm breed en wel 10 decoren. Een prachtige laminaatvloer met korte planken zonder v-groeven wat het plankeneffect versterkt. De Meister Laminaat Classic LC55, met de afmetingen 1288 x 198 x 7 mm, geeft de indruk van een eiken plank, maar dan met de voordelen van een laminaatvloer. De laminaatvloer is geschikt voor alle woonruimtes in uw huis en zorgt voor een karakteristieke uitstraling die uw huis speciaal maakt. De Meister Classic LC55 laminaatvloer heeft een natuurgetrouw oppervlak, antistatisch en is afgewerkt met Aqua Safe dat een grondige bescherming tegen vocht garandeert. Hierdoor is het poetswater bestendig waardoor het schoonmaken gemakkelijker wordt. De Meister Classic LC55 collectie heeft het gebruiksvriendelijk Multiclic kliksysteem. Het slimme Multiclic kliksysteem zorgt ervoor dat de planken snel en gemakkelijk te plaatsen zijn. Door de vloeiende naadverbinding, helpt het Multiclic kliksysteem u ook om de vloer makkelijk schoon te houden. Nieuw van Meister is het Diamond Pro oppervlak dat de toplaag van de Meister Classic LC55 laminaatvloer aantoonbaar krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag, waardoor krassen en beschadigingen veel minder vat op de vloer hebben dan bij andere laminaat vloeren.

 

Heeft u vloerverwarming? 

De Classic Meister LC55 laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies hierbij voor een geschikte ondervloer.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Meister levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 1288 x 198 mm
  • Dikte: 7 mm
  • Planken per pak: 12 
  • Inhoud per doos: 3.06 m²
  • Aantal zijden V-groef: geen
  • Gebruiksklasse: AC3 - klasse 31
  • Garantie: 15 jaar
  • klikverbinding: Ja Multiclic
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Het Multiclic kliksysteem zorgt voor een vloeiende naadverbinding. Hierdoor is de vloer makkelijker schoon te houden Daarnaast  is de toplaag voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw Classic Meister LC55 laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw Classic Meister LC55 laminaatvloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Meister Classic LC55 laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Classic Meister LC55 laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Classic Meister LC55 laminaatvloer is voorzien van een Multiclic kliksysteem. Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem.

Bestel nu uw Classic Meister LC55 laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen