Actie's

Regelmatig hebben wij een aantal mooie acties. Van kortingen op producten, tot voordelige deals op installatie. Altijd handig om onze acties in de gaten te houden, iedere maand zit daar wel iets interessants tussen.

Naast acties op producten, hebben wij ook een pakket korting: de Vloerenvisie totaal deal. In deze deal regelen wij alles voor jouw woninginrichting voor één afgesproken prijs!

 

Uiteraard zijn er wel een paar spelregels aan verbonden.

 

Actievoorwaarden tapijt en PVC-vloeren ‘gratis gelegd’:

  • Deze actie geldt alleen voor tapijt en PVC dat in de winkel en op deze website voorzien is van het ‘gratis gelegd’-label.
  • Alle benodigde materialen en overige handelingen (vloerlijm, plinten, verlijmen etc.) kunnen we leveren of uitvoeren tegen betaling als je dat wenst. Laat je in de winkel verder adviseren door onze medewerkers.
  • De actie geldt voor elke ruimte vanaf 6 m2 uitgezonderd toilet/badkamers, caravan/boot, tuinhuis en trappen.
  • De minimale stoffeerkosten zijn €35,-.
  • Vloeren gratis leggen betekent dat wij de arbeid van het los leggen in mindering brengen. Het los leggen van je tapijt of een PVC-vloer is echter niet altijd de beste keuze. Dit is namelijk afhankelijk van:

                       - soort ondervloer tapijt
                       - soort ondervloer PVC-vloer
                       - soort ruimte
                       - soort vloer
                       - je gezinssamenstelling/mate van gebruik

Het kan dus wenselijk of noodzakelijk zijn om een andere legwijze te kiezen. De toeslagen voor andere legwijzen blijven van kracht. Onze medewerkers adviseren je hier graag over.

Actievoorwaarden gratis legset:

  • Deze actie geld alleen bij een afname van 40 m² laminaat