Berry Alloc Glorious Eternity Cracked XL Brown

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €33,26 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Berry Alloc Eternity Long V4 Cracked XL Brown

Kan je niet kiezen? Geen nood. Eternity Long bevat alles ineen.
Waterbestendige, extra lange, dikke en sterke planken met de diepste houtstructuren van het BerryAlloc® gamma. Deze droom is geen bedrog. Profiteer van de voordelen van waterbestendige laminaat samen met het visuele effect en gevoel van parket. Deze collectie is bestendig tegen veel passage en kan perfect gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

De laminaat vloeren van de BerryAlloc Eternity collectie doet met de mooie decoren haar naam eer aan. De uitstraling van de BerryAlloc Eternity laminaat vloer straalt sfeer, warmte en elegantie uit. Dit heeft te maken met de lange planken met 4 mooi afgewerkte groeven aan alle zijden van de plank. De nerven zijn geaccentueerd, door deze afwerking lijkt de vloer op een massieve parketvloer. De maar liefst 12 mm dikke plank zorgt voor een optimale geluiddempend resultaat.

 

Klik laminaat

De BerryAlloc Eternity laminaat vloer is makkelijk te leggen vanwege het 5G LOC kliksysteem. Voor de installatie van de BerryAlloc Eternity laminaat vloer is een installatievideo gemaakt welke u hieronder kan bekijken. Deze collectie is perfect te combineren met vloerverwarming en is leverbaar met bijpassende plinten.

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Een laminaat vloer van BerryAlloc Eternity is zeer krasbestendig. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud, gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw vloer eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Uw BerryAlloc Glorious laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt de BerryAlloc Eternity laminaat vloer vakkundig geïnstalleerd. Een BerryAlloc Eternity laminaat vloer is voorzien van een 5G LOC kliksysteem, waardoor u er ook voor kunt kiezen om de vloer zelf te installeren. Met dit kliksysteem bespaart u tot 30% tijd. Kijk daarvoor naar de installatiefilm hieronder.

Bestel nu uw BerryAlloc Eternity laminaat vloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting plank: 203,8 x 19 cm
 • Slijtageklasse: AC4
 • Gebruiksklasse consumenten: 33 - zwaar woongebruik
 • Gebruiksklasse project: 33 - project gebruik
 • Aantal zijden V-groef: 4V
 • Garantie Woongebruik (jaren): levenslang
 • Oppervlakte structuur: Ja
 • Totaaldikte (mm): 9
 • Aantal panelen / stuks per pak: 4 (1,55 m² per pak)
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Clickverbinding: Ja

Liever de vloer eerst in het echt zien? Maak een afspraak voor in de showroom of vraag hier uw gratis staal aan.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen