Meister Classic LB 85 Leisteen Grijs 6136

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €22,45 / m²

Levertijd: 1-3 dagen

Meister Classic LB85 laminaat Leisteen Grijs 6136

Meister heeft met de Meister Laminaat Classic LB85 een plank in tegel formaat geïntroduceerd van 395 mm breed en wel  7 decoren. Een prachtige laminaatvloer met mooie brede tegels die voorzien zijn van unieke decoren. Kortom Levensechte stenen tegels met alle voordelen van laminaat. De Meister Laminaat Classic LB85, met de afmetingen 853 x 395 x 8 mm, geeft de indruk van een stenen vloer, maar dan met de voordelen van een laminaatvloer. De groef aan alle zijde van de plank benadrukken nogmaals de klasse van de vloer maar ook de breedte van de tegels. Grote tegels in lichte decoren geven een extra gevoel van ruimte. Ook in de wat minder grote ruimtes komen tegels van de Meister laminaat Classic LB85 volledig tot zijn recht. De laminaatvloer is geschikt voor alle woonruimtes in uw huis en zorgt voor een karakteristieke uitstraling die uw huis of kantoorpand speciaal maakt. De Meister Classic LB85 laminaatvloer heeft een natuurgetrouw oppervlak, antistatisch en is afgewerkt met Aqua Safe dat een grondige bescherming tegen vocht garandeert. Hierdoor is het poetswater bestendig waardoor het schoonmaken gemakkelijker wordt. De Meister Classic LB85 collectie heeft het gebruiksvriendelijk Masterclic Plus kliksysteem. Het slimme Masterclic Plus kliksysteem zorgt ervoor dat de planken snel en gemakkelijk te plaatsen zijn. Door de vloeiende naadverbinding, helpt het Masterclic Plus kliksysteem u ook om de vloer makkelijk schoon te houden. Nieuw van Meister is het Diamond Pro oppervlak dat de toplaag van de Meister Classic LB85 laminaatvloer aantoonbaar krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag, waardoor krassen en beschadigingen veel minder vat op de vloer hebben dan bij andere laminaat vloeren.


Heeft u vloerverwarming? 

De Classic Meister LB85 laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kies hierbij voor een geschikte ondervloer.

Ontdek de beste ondervloer op onze ondervloeren pagina. Meister levert alle plinten in identiek decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

 

Technische specificaties:

  • Afmeting plank: 853 x 395 mm
  • Dikte: 8 mm
  • Planken per pak: 7
  • Inhoud per doos: 2.36 m²
  • Aantal zijden V-groef: 4, rondom
  • Gebruiksklasse: AC4 - klasse 32
  • Garantie: 20 jaar
  • klikverbinding: Ja Masterclic Plus
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

 

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig met onze onderhoudsproducten

Het Masterclic Plus kliksysteem zorgt voor een vloeiende naadverbinding. Hierdoor is de vloer makkelijker schoon te houden Daarnaast  is de toplaag voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld een inloopmat en beschermdopjes onder uw stoelen, kunt u de levensduur van uw Classic Meister LB85 laminaatvloer vergroten. Hierbij is het raadzaam, voor zowel intensief als dagelijks onderhoud gebruik te maken van onze onderhoudsproducten. Zo kunt u uw Classic Meister LB85 laminaatvloer schoon en hygiënisch houden.

 

Uw Meister Classic LB 85 laminaat vloer leggen of laten leggen?

Met onze legservice wordt uw Classic Meister LB85 laminaatvloer vakkundig geïnstalleerd. Een Classic Meister LB85 laminaatvloer is voorzien van een Masterclic Plus kliksysteem. Dit gepatenteerde kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem.

Bestel nu uw Classic Meister LB85 laminaatvloer eenvoudig en snel en u woont binnenkort op deze prachtige vloer! Vragen over het product? Neem contact op met onze klantenservice.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen