canadees eiken geborsteld rechte hoge plint voor laminaat, pvc en parket

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €2,95 / m¹

Artikelnummer: 27152

Canadees eiken geborsteld rechte hoge plint voor laminaat, parket of pvc

Met deze canadees eiken geborsteld rechte hoge plint voor laminaat, pvc of uw parketvloer kunt u de ruimte tussen de muur en de vloer mooi afwerken. Uiteraard is deze canadees eiken geborsteld rechte hoge plint ook te gebruiken voor uw tegelvloer.

 

Montage van de canadees eiken geborsteld rechte hoge plint

Dankzij het handige clipsysteem kan u de canadees eiken geborsteld rechte hoge plint onzichtbaar op de wand monteren. U schroeft de beugel op de wand en klikt de plint hier aan vast. Ook is het mogelijk om de plint met onze speciale plintenkit makkelijk en eenvoudig op de wand te lijmen. Met onze bijpassende zelfklevende canadees eiken geborsteld plakplinten kan u makkelijk om de ruimte om de deurposten en kozijnen afwerken.

 

Verstek zagen van de canadees eiken geborsteld rechte hoge plint

Het verstek zagen van deze canadees eiken geborsteld plint doet u met eenvoudig met een verstekzaag. Er zijn ook handige blokjes te verkrijgen voor deze canadees eiken geborsteld rechte hoge plint. Deze blokjes die in het zelfde design zijn te verkrijgen zijn te gebruiken als binnen- of buitenhoek en als eindstuk. In verstek zagen is dan hierbij niet meer nodig. Zo wordt het plaatsen van de canadees eiken geborsteld rechte hoge plint kinderspel. 

 

Hoekprofielen en overgangsprofielen in de kleur canadees eiken geborsteld

Met de bijpassende hoekprofielen en overgangsprofielen in de zelfde kleur als de plint, kunt u de vloer tot in de puntjes afwerken. 

 

canadees eiken geborsteld rechte hoge plinten online bestellen

De canadees eiken geborsteld rechte hoge plint bestelt u bij Vloerenvisie.nl makkelijk online. Bij ons heeft u altijd de beste aanbieding om de canadees eiken geborsteld plinten te kopen en worden de plinten makkelijk en eenvoudig bij u afgeleverd.

Heeft u liever een witte overzetplint? Kijk dan hier

 

Technische specificatie van de canadees eiken geborsteld rechte hoge plint

  • Lengte: 2.40 m
  • Hoogte: 70 mm
  • Dikte: 14 mm
  • Materiaal: MDF met folie
  • Montagewijze: lijmen of met beugels
  • Verstek maken: verstekzaag of hoek/eindblokjes 
  • Bijpassende profielen: ja
  • Bijpassende plakplinten: ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen