Groene ondervloer platen laminaat, parket en tapijt

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €2,31 / m²

Artikelnummer: vv86551
Levertijd: 1-3 dagen

Groene ondervloer platen voor onder laminaat, parket of tapijt

Een veel voorkomende ondervloer is de ondervloer van groene platen. Onder vele laminaat vloeren is deze te vinden. De groene ondervloer platen laten zich makkelijk leggen of installeren. Met een hobbymes kunt u de groene ondervloer platen makkelijk en snel snijden.

 

Groene ondervloer platen voor onder laminaat

Deze ondervloer platen zijn op veel soorten ondergronden te gebruiken. Ze egaliseren oneffenheden en met een damp folie of vochtscherm kunnen ze in vele ruimtes worden gelegd.

De groene ondervloer platen zijn er in verschillende diktes te krijgen. Zo zijn er ondervloer platen van 4 millimeter dik maar ook van 7 millimeter dik. Er zijn zelf ondervloer platen van 10 millimeter dik. Deze hebben ook het extra voordeel dat ze 10db tuv gekeurd zijn.

De groene ondervloer platen zijn geluiddempend en hebben een hoge reductie van loop- en contactgeluid (Δ Lw = 19 dB)

De groene ondervloer platen zijn zeer stabiel en extreem drukvast. Dit maakt het ideaal voor (click) laminaat en parket.

Er zit 10,03 m² ondervloer platen in een pak. Ongeacht of u kiest voor 5,5 millimeter ondervloer platen of 7 millimeter dikke groene ondervloer platen. Bij beide diktes van de groene ondervloer platen zitten er 20 platen in een pak.

 

Ondervloer platen voor op beton

De ondervloer platen kunt u op beton leggen voordat u het laminaat plaatst, maar de ondervloer platen zijn ook uitermate geschikt om over houten vloeren te plaatsten voordat het laminaat wordt gelegd.

 

Groene ondervloer platen leggen

Wanneer u de groene ondervloer platen gaat leggen zorg er dan voor dat de ondergrond schoon is. Verwijder eventuele stuc klodders of cement resten. Voordat u de groene ondervloer platen gaat leggen is het raadzaam om de ondervloer platen minimaal 24 uur te laten acclimatiseren. Op deze manier kunnen de ondervloer platen wennen aan de temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving. Houd er dus rekening mee dat als u de groene ondervloer platen koopt u dit tijdig doet.

Gaat u de ondervloer platen plaatsen op de begane grond of is er kans op optrekkend vocht? Dan is het raadzaam om een dampfolie te gebruiken. Dit voorkomt dat er vocht uit de grond in de groene ondervloer platen trekt en gaat uitzetten. Gebruik hiervoor een dikke dampfolie van minimaal 120my.

Plaats de ondervloer platen altijd halfsteens verband en leg de platen losjes tegen elkaar. Houd bij muren en kozijnen circa 10 millimeter vrij. Op deze manier kan de groene ondervloer wat bewegen bij temperatuur wisselingen.

De groene ondervloer platen zijn gemaakt op basis van zachte houtvezels. Deze egaliseert oneffenheden tot 3 mm. De ondervloer platen zijn drukvast tot 20 ton per m²

Bent u van plan om binnenkort de groene ondervloer platen aan te schaffen? Kijk dan gauw naar de aanbieding en maak gebruik van het scherp tarief dat geldt voor deze ondervloer.

(De groene ondervloer platen zijn momenteel in de aanbieding dus dit is zeker het moment om de ondervloer platen te kopen!)

 

Eigenschappen ondervloer platen

 • Een hoge reductie van loop- en contactgeluid (Δ Lw = 19 dB)
 • Egaliseert oneffenheden tot 3 mm en overbrugt naden en scheuren
 • De groene ondervloer platen zijn zeer stabiel en extreem drukvast
 • De groene ondervloer platen zijn geschikt voor vloerverwarming
 • Thermisch isolerend, isoleert koude vloeren
 • De ondervloer platen zijn milieuvriendelijk en ecologisch
 • Composteerbare, bevat geen schadelijke stoffen
 • Ook toepasbaar onder tapijt bij dubbele verlijming
 • Groene ondervloer platen 4 millimeter dik 12,04 m² per pak
 • Groene ondervloer platen 5,5 millimeter dik 10,03 m² per pak
 • Groene ondervloer platen 7 millimeter dik 10,03 m² per pak
 • Bruine ondervloer platen 10 millimeter dik 4,66 m² per pak

Vragen over het product? Vraag het onze klantenservice.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen