Comfort super ondervloer voor laminaat

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €2,32 / m²

Artikelnummer: 86544

Ondervloer platen laminaat

Ondervloer platen voor laminaat en parket die makkelijk te leggen zijn. Deze ondervloer platen voor laminaat en parket zijn licht en isolerend en is een TÜV gecertificeerde geluidsreducerende ondervloer met een geluidsreductie van maar liefst 20dB. Deze ondervloer is daarom uitermate geschikt voor het gebruik in appartementen. De ondervloer platen voor laminaat en parket kunnen oneffenheden egaliseren tot 3 mm. Deze ondervloer verbetert de thermische isolatie, het isoleert optrekkende kou en reduceert het loopgeluid en laat het laminaat of parket in het vertrek beter klinken.  Deze ondervloerplaten zijn zeer drukvast en licht van gewicht en voldoen aan de EPLF-norm.

 

Beschrijving van de ondervloer platen

  • Afmeting: 120 x 50 cm
  • Dikte: 5 mm
  • Aantal panelen per pak: 16
  • Pak inhoud: 9.6 m²
  • Warmteweerstand +/- 0,160 m²k/w
  • Materiaal: Polystyreen
  • Vochtwerend: nee
  • geluiddemping: 10dB
  • Indrukweerstand: 65 kPa 

Deze vloer laat zich makkelijk leggen en snijden met een hobby / breekmes

Leginstructie

Om de ondervloerplaten de gelegenheid te geven zich aan te passen aan de omgevingstempratuur en de luchtvochtigheid, dienen deze 24 uur in gesloten verpakking te acclimatiseren bij 20°C in de te beleggen
ruimte. De vloer dient schoon en blijvend droog te zijn. De ondervloerplaten moeten altijd in halfsteensverband losjes tegen elkaar gelegd worden met de lengtenaden naar de lichtinval.

Langs de muur en eventuele obstakels een ruimte van 10 mm vrijhouden.

Parket en laminaat kunnen op de ondervloerplaten gelegd worden. bij een verhoogd restvocht in de dekvloer eerst een damp-PE-folie aanbrengen op vloer of wanneer er risico op vocht is. De naden dienen dan minimaal 20 cm te overlappen, waarna deze altijd door middel van ondervloerentape afgedicht dienen te worden.

Op een houten ondergrond de ondervloerplaten altijd onder een hoek van 45º leggen. Bij meerdere ruimtes dient iedere ruimte afzonderlijk belegd te worden.

Vragen over het product? Vraag het onze klantenservice.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen