Ondervloer voor klik PVC vloer

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €9,61 / m²

Artikelnummer: 4932132519
Levertijd: 1-3 dagen

Ivory line basic heat klik PVC ondervloer

Je gaat een klik pvc vloer leggen maar welke ondervloer moet je gebruiken. Bij het kiezen van een klik pvc ondervloer is het belangrijk dat de indruk gevoeligheid niet te hoog is. De Ivory-line basic heat ondervloer is speciaal ontwikkeld voor PVC klik vloeren. De Ivory-line basic heat ondervloer is een zeer stabiele ondervloer voor PVC vloeren die zijn voorzien van een click-systeem.

 

PVC klik ondervloer voor vloerverwarming

Gaat u de PVC klik vloer leggen op vloerverwarming of vloerkoeling? dan is ook de Ivory-line basic heat hiervoor geschikt. De thermische waarde van deze PVC klik ondervloer is 0,038 R m2K/W en is hierdoor dus uitermate geschikt voor ondergronden met vloerverwarming of vloerkoeling.

 

Geluid reducering van de PVC klik ondervloer

De Ivory-line basic heat klik PVC ondervloer dempt het geluid in de ruimte maar ook het geluid naar onder wordt gereduceerd. Het contact geluid wordt gemeten in dB ∆Llin of  dB ∆Lw. Het contactgeluidverbetering van deze PVC klik ondervloer is 7dB ∆Llin of 17dB ∆Lw.

 

Het leggen van de PVC klik ondervloer

Het leggen of installeren van de klik PVC ondervloer is zeer eenvoudig. De basisvloer dient vlak, droog en schoon te zijn voor installatie van deze ondervloer. Bij grote oneffenheden dient, voordat de ondervloer wordt geplaatst, de basisvloer geëgaliseerd te worden. Denk hierbij aan het uitvullen met egaline e.d.

 

Technische specificatie:

  • Materiaal: Polyester
  • Materiaaldikte: 1,4 mm
  • Breedte: 100 cm
  • Lengte: 14 meter
  • Pak inhoud: 14 m²
  • Bescherming tegen oneffenheden (PC) ≥ 0,5mm ≥ 0,5
  • Kortstondige belasting (CS) ≥10 kPa 25
0 sterren op basis van 0 beoordelingen