Een Laminaat plank of PVC strook vervangen

Een Laminaat plank of PVC strook vervangen

Laminaat plank of PVC strook vervangen

 

Kan je een laminaat plank vervangen zonder de gehele vloer te verwijderen?

Ja dat is zeker mogelijk!

In een moment van onoplettendheid is je laminaat of pvc vloer beschadigd.

Je laat iets vallen en er zit gat in je laminaat of PVC vloer. Het kan ook zijn dat je je meubilair verschuift, waarbij er een steentje onder de stoel, bank of tafel zat en vervolgens zit er een kras in je vloer, die de laminaat of pvc vloer heeft beschadigd.

Je kan een beschadigde laminaat of PVC vloer repareren, maar het gedeeltelijk bijwerken van een beschadigde laminaat plank of PVC strook geeft meestal niet het gewenste resultaat. Het vervangen van één of enkele laminaat plank(en) of een PVC strook zou een uitkomst zijn. Dit kan nu gelukkig ook!

 

Hoe vervang je een laminaat plank?

Wij hebben een methode ontwikkeld dat het vervangen van een laminaat plank of PVC strook mogelijk maakt. Het maakt hier dan niet uit of het een klik laminaat, klik PVC of een verlijmde PVC strook is die vervangen dient te worden. Bij een beschadigd vloerdeel van een verlijmde PVC strook of plak PVC kunnen wij deze ten alle tijde vervangen.

De voordelen zijn dat je niet heel de kamer hoeft leeg te ruimen en dat de plinten gemonteerd kunnen blijven. Dit voorkomt weer eventuele schade aan de plinten zelf, maar ook aan de wanden en kozijnen waar de plinten aan vast zijn gemonteerd.

Het vervangen van een beschadigde laminaat plank kan een gecompliceerde handeling zijn en is alleen aan te bevelen ,om te laten vervangen, door de vergevorderde doe-het-zelver. Twijfelt u over uw behendig -en/of bekwaamheid schakel dan een professional in. Wij beschikken over ervaring en het juiste gereedschap om de werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

 

Wat kost een laminaat plank vervangen?

Vele verzekeringsmaatschappijen vergoeden de kosten die wij maken om de beschadigde laminaat of PVC vloer te herstellen. Neem hiervoor contact op met uw verzekeringsagent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om uw beschadigde laminaat of PVC vloer te laten repareren.

 

[powr-form-builder id="77ea8821_1581112713"]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.