franse eik grijsvernist rechte hoge plint voor laminaat, pvc en parket

Bereken uw prijs


Adviesprijs: €0,00
Uw prijs: €0,00
U bespaart: €0,00

Prijs: €2,95 / m¹

Artikelnummer: 27049

Franse eik grijsvernist rechte hoge plint voor laminaat, parket of pvc

Met deze franse eik grijsvernist rechte hoge plint voor laminaat, pvc of uw parketvloer kunt u de ruimte tussen de muur en de vloer mooi afwerken. Uiteraard is deze franse eik grijsvernist rechte hoge plint ook te gebruiken voor uw tegelvloer.

 

Montage van de franse eik grijsvernist rechte hoge plint

Dankzij het handige clipsysteem kan u de franse eik grijsvernist rechte hoge plint onzichtbaar op de wand monteren. U schroeft de beugel op de wand en klikt de plint hier aan vast. Ook is het mogelijk om de plint met onze speciale plintenkit makkelijk en eenvoudig op de wand te lijmen. Met onze bijpassende zelfklevende franse eik grijsvernist plakplinten kan u makkelijk om de ruimte om de deurposten en kozijnen afwerken.

 

Verstek zagen van de franse eik grijsvernist rechte hoge plint

Het verstek zagen van deze franse eik grijsvernist plint doet u met eenvoudig met een verstekzaag. Er zijn ook handige blokjes te verkrijgen voor deze franse eik grijsvernist rechte hoge plint. Deze blokjes die in het zelfde design zijn te verkrijgen zijn te gebruiken als binnen- of buitenhoek en als eindstuk. In verstek zagen is dan hierbij niet meer nodig. Zo wordt het plaatsen van de franse eik grijsvernist rechte hoge plint kinderspel. 

 

Hoekprofielen en overgangsprofielen in de kleur franse eik grijsvernist

Met de bijpassende hoekprofielen en overgangsprofielen in de zelfde kleur als de plint, kunt u de vloer tot in de puntjes afwerken. 

 

franse eik grijsvernist rechte hoge plinten online bestellen

De franse eik grijsvernist rechte hoge plint bestelt u bij Vloerenvisie.nl makkelijk online. Bij ons heeft u altijd de beste aanbieding om de franse eik grijsvernist plinten te kopen en worden de plinten makkelijk en eenvoudig bij u afgeleverd.

Heeft u liever een witte overzetplint? Kijk dan hier

 

Technische specificatie van de franse eik grijsvernist rechte hoge plint

  • Lengte: 2.40 m
  • Hoogte: 70 mm
  • Dikte: 14 mm
  • Materiaal: MDF met folie
  • Montagewijze: lijmen of met beugels
  • Verstek maken: verstekzaag of hoek/eindblokjes 
  • Bijpassende profielen: ja
  • Bijpassende plakplinten: ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen